Πετράκης – Φουρέιρα: οι νικητές! Βήμα – βήμα η πορεία προς τη νίκη!

Μεγάλη νικητές του “Just the 2 of us” αναδείχθηκαν χθες το βράδυ ο Παναγιώτης Πετράκης με την Ελένη Φουρέιρα. Το ζευγάρι αποθεώθηκε από τον κόσμο και πήρε το χρυσό μετάλλιο…

Τα δυο ζευγάρια αφού διαγωνίστηκαν σε τρία τραγούδια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους τηλεθεατές, αλλά και σε όσους βρέθηκαν εκεί για να τους παρακολουθήσουν από κοντά. Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση. Ενώ, ο Παναγιώτης Πετράκης έχασε τα λόγια του στη σκηνή, όταν αναδείχθηκε νικητής του παιχνιδιού.

Η βραδιά ξεκίνησε με άρωμα Bollywood με όλα τα ζευγάρια που πέρασαν από το παιχνίδι, ν’ ανεβαίνουν στη σκηνή και να τραγουδούν το “Jai Ho”.
Το διαγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού “άνοιξε” με τον Παναγιώτη Πετράκη και την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδούν το “Ελα να με τελειώσεις” και τον διαγωνιζόμενο να κάνει την ανατροπή, τραγουδώντας ένα λαϊκό κομμάτι.
Λίγο αργότερα, στη σκηνή βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης που διαγωνίστηκαν με το τραγούδι “Δεν μετανιώνω”. Μετά το τέλος της βαθμολογίας τους, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε κοντά τους, ευχαριστώντας και τα δυο ζευγάρια.

Το δεύτερο γύρο του τελικού ξεκίνησαν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης με το τραγούδι “I gotta feeling” ( Black Eyed Peas) και πήραν από τους κριτές το πολυπόθητο 40άρι. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την απόδοση της Μαρίας αλλά κυρίως του Χρήστου που έδειξε ότι τα καταφέρνει άψογα και στα ξένα τραγούδια. Η Μπεκατώρου συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο που την βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! Αμέσως μετά, ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησαν το “It’s my life” (John Bon Jovi) ανεβάζοντας τη διάθεση των κριτών και του κοινού.
Στον τρίτο γύρο του τελικού τα δύο ζευγάρια τραγούδησαν το ίδιο τραγούδι, το “Εμείς οι δυό σαν ένα” του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Πρώτοι βγήκαν στη σκηνή η Μαρία και ο Χρήστος και στη συνέχεια ο Παναγιώτης και η Ελένη. Τα δύο ζευγάρια κρίθηκαν ταυτόχρονα από την κριτική επιτροπή – κάτι που έγινε για πρώτη φορά στο παιχνίδι!

Στο τέλος της κριτικής Καπουτζίδης και Λυδία παρότρυναν το κοινό να φωνάξει “φιλί-φιλί”, κάτι που τελικά έγινε με τον Παναγιώτη να φιλάει την Ελένη. Την ίδια στιγμή, στα παρασκήνια ο Χολίδης έδωσε κι αυτός με τη σειρά του ένα “πεταχτό” φιλί στην Μπεκατώρου λέγοντας της “μην λιποθυμήσεις για τη βαθμολογία και μη χωρίσεις για το φιλί!”.

Αφού τελείωσε το διαγωνιστικό κομμάτι, ένα πιάνο τοποθετήθηκε στη σκηνή και κριτές, παρουσιαστές και συμμετέχοντες τραγούδησαν μαζί με τον Στέφανο Κορκολή και τον Κώστα Τουρνά.
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές του τελικού ήταν όταν κοντά στον Γιώργο Καπουτζίδη βρέθηκε ο αθλητής της κολύμβησης των “special olympics” ο Γιάννης, ο οποίος άφησε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους το ερχόμενο καλοκαίρι να ευαισθητοποιηθούν και να παρακολουθήσουν αυτά τα παιδιά που κάνουν υπερπροσπάθειά.
Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όμως, μια έκπληξη φαλίνεται πως περίμενε τον παρουσιαστή, καθώς η Δούκισσα νομικού του είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και του αφιέρωσε, ένα βίντεο με ένα τραγούδι που είχαν γράψει τα άτομα της παραγωγής για εκείνον.
Στο τέλος της βραδιάς, τα δυο ζευγάρια βρέθηκαν στη σκηνή και περίμεναν να τους ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. Η αγωνία είχε κορυφωθεί και ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού είναι… ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι πήραν και τα χρυσά μετάλλια. Παρόλα αυτά, η Μαρία Μπεκατώρου δεν έμεινε παραπονεμένη, αφού ο Χρήστος Χολίδης την ευχαρίστησε στον αέρα και της χάρισε ένα δικό του μετάλλιο, από τον καιρό που ήταν αθλητής.

Μετά τη λαμπερή βραδιά, ακολούθησε γλέντι στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης, με την Μαρία Mπεκατώρου να πετά λουλούδια και τον Γιώργο Καπουτζίδη να χορεύει τσιφτεντέλι.

Δες το video:

Read More

And More