Πέτρος Φιλιππίδης: Ο λόγος της χθεσινής απουσίας της Κάτιας Δανδουλάκη από το δικαστήριο

Η χθεσινή ημέρα είχε οριστεί ως η πρώτη δικάσιμος για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία ωστόσο διεκόπη για την 28η Μαρτίου αφού ο δικηγόρος του υποστήριξε πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ήταν δυνατόν να βρίσκεται εκεί.

Από την άλλη πλευρά, οι τρεις καταγγέλλουσες μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα και αρκετές ακόμα γνωστές ηθοποιούς (Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Εβελίνα Παππούλια, Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Μισιχρόνη και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη) έδωσαν το παρών σε μια συμβολική κίνηση δείχνοντας με τον τρόπο τους πως είναι ενωμένοι και στηρίζουν τα θύματα.

Ωστόσο, εκείνη που έλειπε αλλά το όνομά της έχει ακουστεί ανάμεσα σε εκείνα των μαρτύρων καταγγελίας είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε μέσα από το ρεπορτάζ του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο λόγος απουσίας της ηθοποιού είναι το γεγονός πως βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων ωστόσο, θα βρίσκεται κανονικά στο δικαστήριο την επόμενη φορά.

Read More

And More