Πέτρος Φιλιππίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για να απολαύσει τον κολλητό του, Παύλο Χαϊκάλη! [pics]

Πέτρος Φιλιππίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για να απολαύσει τον κολλητό του, Παύλο Χαϊκάλη! [pics] | tlife.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό για το υποκριτικό τους ταλέντο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και στην τηλεόραση και στο θέατρο,και τους συνδέει μία δυνατή φιλία. Η σειρά «Πενήντα – Πενήντα» και η θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» ήταν δύο από τις μεγάλες επιτυχίες που πρωταγωνίστησαν και έκαναν μαζί ένα «αχτύπητο δίδυμο».

Τον Παύλο Χαΐκάλη φέτος τον απολαμβάνουμε στην θεατρική παράσταση «Το μπαράκι του Μάριου» που λαμβάνει χώρο στο «Πετρογκάζι». Στην μουσικοθεατρική παράσταση, συμμετέχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες που ενώνουν τα ταλέντα τους και τραγουδούν εξαιρετικά τραγούδια και μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του 50΄και του 60΄.

Από το κοινό της παράστασης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έδωσε στον φίλο του το πιο δυνατό του χειροκρότημα. Στο πλευρό του Παύλο Χαΐκαλη είναι η Τάνια Τρύπη, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Θάνος Κοντογιώργης ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more