Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η δικαστική απόφαση για την υπόθεση της γυναίκας σε βάρος της οποίας ο ηθοποιός έχει υποβάλει μήνυση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το «παρών» στα δικαστήρια, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία που αφορά τη γυναίκα η οποία στο παρελθόν τον είχε καταγγείλει για βιασμό.
Η σημερινή διαδικασία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται η κρίση του δικαστηρίου επί της υπόθεσης που προέκυψε μετά τη μήνυση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, στις 20 Οκτωβρίου, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή της κατηγορουμένης από τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, κρίνοντας ότι δεν προκύπτουν επαρκή στοιχεία για την ενοχή της.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε αθωωθεί λόγω αμφιβολιών για τη συγκεκριμένη κατηγορία βιασμού, γεγονός που αποτέλεσε τη βάση για τη μετέπειτα νομική του κίνηση εναντίον της γυναίκας.
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμά της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
