Πέτρος Φιλιππίδης: Στο πλευρό του η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου – “Θα τον στηρίζει μέχρι τέλους” λένε πηγές στο TLIFE

Βράχος στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη παραμένει η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η γνωστή χορογράφος και χορεύτρια, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την την ποινική δίωξη, που ασκήθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, καθώς φέρεται να έχει διαπράξει έναν βιασμό και δυο απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης, συνεχίζει να τον στηρίζει και θα τον στηρίζει μέχρι τέλους, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού στο TLIFE.

Η κυρία Νινού – Φιλιππίδη κατέθεσε στην ελληνική δικαιοσύνη, εισφέροντας στοιχεία υπέρ της αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η σύζυγος του ηθοποιού, κατέθεσε πως γνώριζε δύο από τις μηνύτριες και είχε λάβει γνώση γεγονότων που συνέβησαν εκείνη την περίοδο. Μάλιστα, για μια εκ των υποθέσεων που εκτυλίχθηκε το 2008, ισχυρίστηκε ότι η μηνύτρια είχε πλησιάσει τον σύζυγό της και εκείνος την έδιωξε από το θέατρο.

(δες εδώ την πρώτη αντίδραση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη)

Για την ίδια υπόθεση έχει καταθέσει και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φέρεται να είχε λάβει τότε γνώση κάποιων περιστατικών. (δες εδώ ποιο είναι το πλαίσιο της ποινής για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη)

 

Read More

And More