Πέτρος Ίμβριος: «Ήταν εντελώς χαζό αυτό που γράφτηκε για τον γάμο μου με τη Ναταλία Γερμανού»

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open, Ποιος είναι Πρωινιάτικα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor και την οποία ακόμη συζητά…

«Έχω δεχτεί μία πρόταση την οποία επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου. Θα δούμε, θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε το αποτέλεσμα. Και η σύζυγός μου είναι εναντίον και οι δυο κόρες μου», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Όσο για τον συνάδερφό του Τριαντάφυλλο μετά το Survivor, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω ιδιαίτερα για τον Τριαντάφυλλο, ούτε και για κανέναν Τριαντάφυλλο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. Καλό είναι όμως να κρατάμε τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι μας».

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε και για την περίοδο που υπήρξε παντρεμένος με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και το δημοσίευμα που προκάλεσε την έντονη ενόχλησή του…

«Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία μέχρι και τον γάμο μας, αλλά και το σήμερα, πάντα είχαμε μια καλή σχέση. Και ο χωρισμός μας δεν ήταν με εντάσεις. Από τα πράγματα που με έχουν πειράξει αρκετά ήταν το ότι όταν κατέβηκα από Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσω την καριέρα μου, ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα μου. Ήταν εντελώς χαζό», δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος για την περίοδο του γάμου του με τη Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More