Πέτρος Ίμβριος – Συράν Λελούδα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση του γιου τους και το γαμήλιο πάρτι τους

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Πέτρο Ίμβριο και τη Συράν Λελούδα.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης, βάπτισε χθες στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη τον γιο του που πήρε το όνομα Παναγιώτης. Ο νεοφώτιστος ήρθε στον κόσμο εν μέσω καραντίνας, τον Φεβρουάριο του 2021, και νονοί του ήταν η αδερφή του τραγουδιστή Mυρσίνη και ο παιδικός του φίλος Κυριάκος Δημοσθένης.

Εκτός όμως από τη βάπτιση του μικρού Παναγιώτη, υπήρχε άλλος ένας λόγος που η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για το ζευγάρι. Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από το γαμήλιο πάρτι τους. Ο Πέτρος Ίμβριος και η Συράν Λελούδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2020. Το μυστήριο τότε είχε λάβει χώρα σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα παρουσία μόνο των πολύ στενών συγγενών τους λόγω των περιορισμών που υπήρχαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊου.

Τώρα όμως, που έχει γίνει άρση αυτών των περιορισμών, το ζευγάρι ήθελε να κάνει ένα πάρτι με καλεσμένους όλους του τους φίλους προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και τι καλύτερο από το να το συνδυάσουν με την βάπτιση του γιου τους.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε όσα έγιναν στο μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι αλλά και όλους τους επώνυμους καλεσμένους που έδωσαν το παρών.

 

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More