Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Το love story και ο ονειρεμένος γάμος στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι το Σάββατο το βράδυ δεν είναι πια ζευγάρι και αποφάσισαν να χωρίσουν κρατώντας όπως τόνισαν τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης ο ένας για τον άλλον.

Και σίγουρα, παρά την απόφασή τους, τους συνδέει μια αγάπη τόσο του ενός για τον άλλο όσο και για τα τρία παιδιά τους που τα λατρεύουν όσο τίποτα άλλο.

Η οικογένειά τους που έμεινε δεμένη παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια με την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ, και σίγουρα τα 20 χρόνια που έζησαν μαζί αποδεικνύουν πως αγαπήθηκαν πολύ. Και έμειναν μαζί στην άνοδο και στην πτώση..

H γνωριμία και ο έρωτας

Είκοσι χρόνια πριν λοιπόν το πανέμορφο μοντέλο, Τζένη Μπαλατσινού, ερωτεύτηκε τον γοητευτικό και αμετανόητο εργένη Πέτρο Κωστόπουλο. Γνωρίστηκαν σε μια εκπομπή. Η Τζένη έχει πει για τη γνωριμία τους:

“Με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλα ξεκίνησαν από ένα χορό. Ήταν παρουσιαστής εκείνος με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Θέμο Αναστασιάδη μιας εκπομπής, όπου συμμετείχε κι εκείνη, όταν ο σκηνοθέτης τους είπε ότι πρέπει να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους. Στις πρόβες άρχισε να ”ψήνεται” κάτι. ”Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα.Εγώ παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις”.


Δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ήρθαν πιο κοντά σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο για μια συνέντευξη της Σίντι Κρόφορντ. Από τότε έγινα ζευγάρι. Δε δημοσιοποίσησαν αμέσως τη σχέση τους. Μετά όμως ήρθε η πρωτότυπη πρόταση γάμου από τον Πέτρο

Η πρόταση γάμου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει πει για την πρόταση γάμου : “Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω. «Δεν μου λες, επειδή χαλάει o καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου»; Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει. «22 μου ακούγεται καλύτερο». Μετά της είπα να πάρει και καμία αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει».

Ο ονειρεμένος γάμος στη Μύκονο

Ο γάμος έγινε με καλεσμένους λίγους συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι ντυμένο στα λευκά.Η Τζένη μια κούκλα στο όμορφο νυφικό της. Μετά ακολούθησε δεξίωση όπου το ζευγάρι άνοιξε το χορό σε χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού!


Η Τζένη έχει δηλώσει για την ημέρα του γάμου της λίγο μετά την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ:

“…Ένιωθα άνετα γιατί ήμουν συνειδητά εκεί και πολύ ερωτευμένη. Τότε πολύς κόσμος ήρθε στον γάμο μας απλά και μόνο από περιέργεια. ”Φίλοι” έβαζαν στοίχημα το ίδιο βράδυ στα τραπέζια σε πόσο χρονικό διάστημα θα χωρίσουμε. Έχουμε δει και βιώσει πάρα πολλά από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μας και από τερατολογίες που λέγονται κατά καιρούς για εμάς. Από την πρώτη στιγμή με τον Πέτρο γίναμε ομάδα, παρ’ όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουμε ως χαρακτήρες. Στόχος είναι το σπίτι μας και τίποτε άλλο. Άλλωστε, η έννοια της συντροφικότητας ή του γάμου, αν θες, είναι να μπορείς να συνυπάρχεις, να εξελίσσεσαι, να παλεύεις, να πέφτεις, να ανεβαίνεις, να εκτίθεσαι, να τσακώνεσαι, να αγαπιέσαι, να ζηλεύεις, να διεκδικείς, να συγχωρείς και να προχωράς”.

Διάβασε επίσης:

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Η τελευταία επίσημη έξοδος, πριν το χωρισμό!

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Η άνοδος και η πτώση, ο έρωτας και ο χωρισμός!

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Ξεκούραση σε διαφορετικούς προορισμούς μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού έδινε συνέντευξη στο Πέτρο Κωστόπουλο. Και οι δυο έχουμε βαρεθεί στο γάμο…

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Ο έρωτας και οι τρυφερές φωτογραφίες, πριν το χωρισμό!

Τζένη Μπαλατσινού: Τι είχε δηλώσει για το χωρισμό σχεδόν ένα χρόνο πριν

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: “Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου”

Read More

And More