Ολοκαίνουριο άρωμα με spokesperson την Blake Lively! Ποιο είναι;

Από καιρό ήθελα να δω την Blake Lively spokesperson ενός οίκου. Είναι όμορφη, stylish, διαβασμένη σε θέματα μόδας και γιατί όχι;

Ο οίκος Gucci, λοιπόν, είδε στην Blake όλα τα παραπάνω και κάπως έτσι την προσέγγισε και έγινε το spokesperson ενός ολοκαίνουριου αρώματος, του Premiere! Μάλιστα, και δεδομένου ότι όλα αυτά γινόταν κάτω από την… μύτη μας (άρωμα γαρ) ξεκίνησαν ήδη το shooting και τα γυρίσματα του τηλεοπτικού spot.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/26_6/Blake-gucci-premier.jpg

Φωτό- ντοκουμέντο! Η Blake Lively στα γυρίσματα για το νέο άρωμα Premiere by Gucci

Μιλώντας για την νέα αυτή συνεργασία, η creative director του οίκου, Frida Giannini είπε ότι το νέο άρωμα του οίκου προορίζεται για μια όμορφη, επιτυχημένη γυναίκα που ζει την κάθε στιγμή είτε είναι στο κόκκινο χαλί είτε σε δείπνο. Και η Blake Lively μοιάζει να είναι έτσι! Και η Gucci έκανε την τέλεια επιλογή!

Και συνεχίζοντας να μιλά για την νέα συνεργασία του οίκου με την Blake, η Freida συμπλήρωσε: Την επιλέξαμε διότι είναι ένα κορίτσι με ιδιαίτερη ομορφιά αλλά και ένα κορίτσι που αγαπά την μόδα. Έχει τέλειο γούστο στα ρούχα. Όμως, δεν είναι μόνο η εμφάνισή της που έκαναν τον οίκο να την επιλέξει αλλά και ο χαρακτήρας της: Παρόλο που είναι νέα είναι πολύ αποφαιστική και μου αρέσει αυτή η στάση της. Ξέρει πώς να είναι diva με τον σωστό τρόπο.

Από την άλλη και η ίδια η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl αγαπά τον οίκο και λέει: Είναι ένα brand που πάντα με γοήτευε γιατί κατά την γνώμη μου αντιπροσωπεύει την δύναμη!.

Κι επείδη η είδηση αφορά και το ίδιο το άρωμα, ιδού μια πρώτη αίσθηση…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/26_6/Gucci-bottle.jpg

Ανυπομονώ τόσο για το visual όσο και για το άρωμα! Εσύ; Σου αρέσει η Blake Lively για κορίτσι της Gucci ή θα ήθελες να δεις κάποια άλλη στη θέση της; Και αν ναι, ποια;

Read More

And More