Πέτρος Κουσουλός: Απαντά στον Αλέξη Κούγια για τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς – «Συντάσσεται μήνυση»

Επεισόδιο ανάμεσα σε δημοσιογράφο της εφημερίδας του Πέτρου Κουσουλού, Νίκου Νικολετάκη και του Αλέξη Κούγια σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 17/2 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης χρησιμοποίησε ύβρεις και σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον δημοσιογράφο και τον Πέτρο Κουσουλό. (Δες εδώ περισσότερα)

Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε από τον αέρα του Star: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε συντάσσεται μήνυση για τον κ. Κούγια. Θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες. Έχουμε όλα τα στοιχεία, υπάρχουν μαρτυρίες συναδέλφων, υπάρχει η μαρτυρία του ίδιου του Νικολετάκη. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι πρόκληση στη δημοσιογραφία, στην ελευθεροτυπία, στην ελευθεροστομία και κάποια στιγμή ότι ορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ανοχή τελείωσε».

Από πλευράς του, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολετάκης ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Κούγιας αποπειράθηκε να του πιάσει τη μύτη και να τον χαστουκίσει. «Ήταν σοκαριστικό περιστατικό, δεν μου έχει ξανασυμβεί στα όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Πλησίασε ο κ. Κούγιας στο μέρος που καθόμουν και ήρθε ξαφνικά μπροστά μου. Είχε ένα περιθώριο μόνο το κάγκελο, ρωτώντας με αν έγραψα ένα κατάπτυστο κείμενο, και πήγε να με χτυπήσει. Πήγε να μου πιάσει τη μύτη και να μου ρίξει χαστούκι. Έκανα πίσω και το απέφυγα. Ήμουν σοκαρισμένος».

Read More

And More