Πέτρος Κουσουλός: Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Όλγας Ζαριφοπούλου αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Διαζύγιο έχουν πάρει εδώ και λίγους μήνες ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου. Η είδηση ωστόσο του χωρισμού τους έγινε γνωστή μόλις μερικές ημέρες πριν με τον δημοσιογράφο μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες να κάνει λόγο για έναν “βελούδινο” χωρισμό.

Σήμερα, η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Όλγας Ζαριφοπούλου μιλώντας στο Happy Day επιβεβαίωσε πως το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού ήταν συναινετικό και πως προτεραιότητα και των δυο παραμένουν τα παιδιά τους.

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα.

Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου. Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο» είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου.

Read More

And More