Πέτρος Λαγούτης: Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού για τους αγαπημένους του φίλους! [pics]

Ο Πέτρος Λαγούτης φημίζεται για τον φιλοζωικό του χαρακτήρα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει δημοσιεύσεις με διάφορα ζώα. Πριν λίγες ώρες, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε νέες φωτογραφίες με τους τετράποδους φίλους του. Ο ταλαντούχος Πέτρος δημοσίευσε στιγμιότυπα με τους δύο αγαπημένους του σκύλους, τον έναν που έχει τώρα αλλά και τον προηγούμενο, ο οποίος, όμως έχει φύγει από την ζωή.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και το διαφορετικό look του ηθοποιού. Τότε με μπούκλες στα μαλλιά, αγκαλιά με τον σκύλο του τον Ρόννι και τώρα με γκρίζους κροτάφους και τον καινούριο σκύλο τον Μάρκο, έγραψε ένα μήνυμα και συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

“Ο πρώην και ο νυν! Ο Μάρκος και ο Ρόννι! Ο παλιός και ο νέος Πέτρος! Δυο φίλοι, δυο μέλη της οικογένειας… δεν γνώρισε ποτέ ο ένας τον άλλο γιατί δεν πρόλαβε ο ένας τον άλλο , γιατί δεν έτυχε … κι όμως για μένα είναι σαν να γνωρίζονται, είναι τόσο δυνατή η πορεία και οι αναμνήσεις και των δυο μέσα μου που κάπου συναντιούνται, λες και η αγάπη μας ενώνει κ τους τρεις! αγόρια μου!!!

Read More

And More