Πέτρος Λαγούτης στο After Dark: «Αυτό έχει τελειώσει εδώ και πέντε χρόνια που πήγα για απεξάρτηση»

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά για την πιο… dark περίοδο της ζωής του η οποία διήρκησε πάνω δέκα ολόκληρα χρόνια. 

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά τον εθισμό του στον τζόγο από τον οποίο και έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια μετά από πρόγραμμα απεξάρτησης το οποίο ακολούθησε.

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε: «Αυτό έχει τελειώσει εδώ και πέντε χρόνια που πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ κανονικά, όπου και πήγα να ξεφύγω από τον τζόγο, ήταν ένας εθισμός ο οποίος κυρίευε στο μυαλό μου. Το καταλάβαινα σε διάφορες φάσεις ότι χρειαζόμουν βοήθεια, κράτησε πάνω από δέκα χρόνια. Εγώ ο ίδιος αποφάσισα να το γνωστοποιήσω γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι για εμένα το οποίο θα το μάθαιναν αργότερα τα παιδιά μου, χωρίς να τους το έχω πει εγώ ο ίδιος», είπε στον Θέμη Γεωργαντά.

Και πρόσθεσε: «Ένας δεύτερος λόγος ήταν πως και για εμένα ήταν μια… αυτοδέσμευση όλο αυτό το πράγμα και επίσης βοήθησα αργότερα κάποιους ανθρώπους γιατί πολλοί μου στέλνανε και με ρωτούσαν για αυτό το πράγμα. Χαίρομαι που τους βοήθησα, ναι. Αυτό όμως ήρθε πολύ μετά την απεξάρτηση», αποκάλυψε ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος στο After Dark.

Read More

And More