Νεαρός χωρίς χέρια, παίζει πιάνο σε διαγωνισμό και κερδίζει. Δες το βίντεο!

Ο Λίου Γούει είναι 23 ετών και είναι επαγγελματίας μουσικός. Τα χέρια του έχουν ακρωτηριαστεί από το ύψος των ώμων. Η περιπέτειά του ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 10 ετών και έπαιζε κρυφτό. Έπιασε ένα καλώδιο υψηλής τάσης και έτσι έχασε την αρτιότητα των μελών του.

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει το όνειρό του και έτσι στα 18 του χρόνια αποφάσισε να γίνει μουσικός και συγκεκριμένα πιανίστας. Ο πρώτος του δάσκαλος παραιτήθηκε λέγοντας πως δεν μπορούσε να διδάξει πιάνο σε έναν άνθρωπο χωρίς χέρια. Ο Λίου δεν το έβαλε κάτω. ”Για τους ανθρώπους σαν εμένα υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία επιλογή είναι να εγκαταλείψουμε όλα τα όνειρά μας, κάτι που θα μας οδηγήσει σε έναν γρήγορο, απελπιστικό θάνατο. Η άλλη, να παλέψουμε χωρίς χέρια για να ζήσουμε μια μοναδική ζωή”, δηλώνει.

Όχι μόνο έμαθε να παίζει πιάνο με τα πόδια του αλλά έδωσε και συμμετοχή στο talent show ”Κίνα έχεις ταλέντο” απ’όπου και βγήκε νικητής. Οι κριτές στο show επαίνεσαν τον Λίου για την αποφασιστικότητά του, προτρέποντάς τον να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του. ”Τουλάχιστον έχω δύο τέλεια πόδια” απάντησε αστειευόμενος ο ίδιος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More