Pierre Sarkozy: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο γιος του Nicolas Sarkozy! Πού τον συνάντησε το TLIFE;

Με αέρα Παρισιού έφθασε στην Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα του Σαββάτου ο γιος του Nicolas Sarkozy, Pierre. Τι κι αν είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, ο Pierre δεν έχει σχέση με την πολιτική. Αντίθετα, ασχολείται με τη μουσική και ήρθε στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Tae Kwon Do, όπου και τον απολαύσαμε.

Ο Pierre Sarkozy έχει γίνει γνωστός με το όνομα Dj Mosey και η φήμη του ξεπερνά τα γαλλικά σύνορα με τον ίδιο να είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι για εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

/

Αν και όπως λέει αγαπά τη χώρα μας, δεν είχε την ευκαιρία μέχρι στιγμής να την επισκεφτεί και ακόμη και αυτήν τη φορά που ήρθε δεν πρόλαβε να δει πολλά, αφού έμεινε λίγες μόνο ώρες στην Αθήνα.

Το πρόγραμμά του ήταν κάπως έτσι. Προσγείωση το απόγευμα του Σαββάτου, ετοιμασία για τη συναυλία, φωτογραφίες με τον Σάκη, λίγο chat με την Xenia Ghali και το υπόλοιπο team του concert στα backstage, επιστροφή στα dexx για το party που ακολούθησε και πίσω στο ξενοδοχείο και την Penthhouse suite που έκλεισαν για εκείνον στο New Hotel, κοντά στο Σύνταγμα. Η αναχώρηση του για Γαλλία ήταν για το μεσημέρι της Κυριακής.

Μέσα σε αυτό το περιορισμένο χρονικό διάστημα, ο Pierre μπόρεσε να ρίξει μια ματιά στη φωτισμένη Αθήνα από το δωμάτιό του και την πανοραμική θέα, να γνωρίσει για λίγο την ελληνική φιλοξενία (όπως μας αποκάλυψε τουλάχιστον στο TLIFE και τις αποκλειστικές δηλώσεις του. Stay tuned για να μάθεις τι μας είπε) και γεύτηκε ένα νόστιμο πρωινό πριν αποχωριστεί την Αθήνα.

Το TLIFE τον συνάντησε (εκτός από τη συναυλία! Δες εδώ φωτογραφίες) νωρίς το πρωί της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο, την ώρα που έφευγε για το αεροδρόμιο. Η πτήση του για Γαλλία ήταν μετά τις 12 το μεσημέρι και εκείνος αναχώρησε λίγο μετά της εννιά το πρωί, χαμογελαστός. Δεν δίστασε μάλιστα να χαιρετίσει και τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο του για μια φωτογραφία.

Δες τις φωτογραφίες από την έξοδό του από το ξενοδοχείο

/

/

/

/

/

Read More

And More