”Πήγα με τρεις άντρες την ίδια μέρα και είχα εξωσυζυγικές σχέσεις!” Ποια ηθοποιός το είπε;

Η 76χρονη σταρ του Χόλιγουντ, Shirley MacLaine, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Oprah Winfrey, μίλησε για τον γάμο και τα φλερτ με τους συμπρωταγωνιστές της. Aρχικά, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Steve Parker, που είχε διάρκεια 30 ετών και όπως, αποκάλυψε η Shirley… ήταν ανοιχτός. ”Είχα ανοιχτή σχέση με τον σύζυγό μου. Είχα παράλληλα κι άλλες σχέσεις, όπως είχε κι αυτός. Αλλά ήμασταν πολύ καλοί φίλοι!” είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Και δεν ήταν το μόνο αποκαλυπτικό σημείο της συζήτησής τους, αυτό. H Shirley χωρίς ταμπού και με ειλικρίνεια απάντησε σε όλες τις ”καυτές” ερωτήσεις της παρουσιάστριας… Επιπλέον, επέμενε στο ότι, κατά τη διάρκεια του γάμου της, κατάλαβε ότι είναι ”σειριακή μονογαμική” και δεν θα ξανασύναψει ερωτική σχέση με κάποιον άντρα, παρά μόνο αν τον αγαπάει πολύ. Μάλιστα, τελικά φαίνεται πως η δοκιμή ενός ανοιχτού γάμου, της άφησε άσχημη γεύση, γι’ αυτό και είπε πως ”δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ.”

Επιπλέον, δήλωσε σχετικά με τους εκάστοτε εραστές της: ”Είχα πολλές και καλές ερωτικές σχέσεις, αλλά και πολλούς κακούς εραστές! Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι παράλληλες σχέσεις, αλλά το δοκίμασα αυτό μία φορά. Πήγα με τρεις άνδρες την ίδια μέρα. Ήταν σε πολιτική καμπάνια, δεν ήθελα να μείνω απ’ έξω όταν όλοι το έκαναν. Ωστόσο, δεν ήταν το στιλ μου. Θεωρώ πως είμαι μονογαμική και προτιμώ να έχω συναισθηματικούς δεσμούς με τους άντρες που κάνω σεξ!”

Ποιος όμως, είναι η αδυναμία της; Μα φυσικά, ο Jack Nicholson, στον οποίο έκανε έντονη αναφορά και που χαρακτήρισε περίπλοκο, σεξουαλικό κι αυθεντικά επικίνδυνο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164