Πήγε περιπολικό στο Alter με σκοπό να συλλάβει την… Τσιμτσιλή!

Έξω από τα γραφεία του Alter στο Περιστέρι βρέθηκε με το που τελείωσε η εκπομπή TV Weekend περιπολικό με σκοπό να… συλλάβει την παρουσιάστρια του καναλιού Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον μάνατζερ και φίλο της Τζούλιας, Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος μας είπε τους λόγους για τους οποίους κατατέθηκε η μήνυση εις βάρος της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε μήνυση κατά της παρουσιάστριας για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή προσωπικότητας και παραβίαση προσωπικών δεδομένων δια του Τύπου.

Αφορμή για τη μήνυση που κατέθεσε η Τζούλια στάθηκε ένα άρθρο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο ένθετο περιοδικό της κυριακάτικης εφημερίδας “Αποκαλύψεις’. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ένθετου περιοδικού, η Σταματίνα αποκάλεσε την Τζούλια “πορνοστάρ” και αυτό προκάλεσε την οργή της, οδηγώντας την στο να καταθέσει μήνυση εναντίον της.

Ο Μένιος ανέφερε πως η αστυνομία πήγε στον Alter για να συλλάβει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη διαδικασία του αυτόφορου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. “Η αστυνομία ήταν 1,5 ώρα έξω από το κανάλι, ενώ η κα Τσιμτσιλή έκανε εκπομπή. Δεν μπήκαν μέσα όπως ορίζει ο νόμος καθώς στα κανάλια δεν υπάρχει άσυλο και αφήσαν την κυρία να φύγει ανενόχλητη”, αναφέρει ο μάνατζερ της Τζούλιας.

Παράλληλα, ο Μένιος Φουρθιώτης μας ενημέρωσε πως η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους της για να καταθέσει μήνυση και κατά των αστυνομικών για παραβίαση καθήκοντος. Μάλιστα πρόκειται για διπλή μήνυση και προς το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και προς τους ίδιους τους αστυνομικούς που την άφησαν να φύγει από την πίσω πόρτα.

Ακόμη, η Τζούλια θα στείλει επιστολή και προς τον Πρωθυπουργό για το μπάχαλο που επικρατεί στην Αστυνομία και να ζητήσει την απολογία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη γι’ αυτήν την κατάσταση. Βέβαια, εκτός από τη μήνυση, η Τζούλια Αλεξανδράτου θα καταθέση και αγωγή κατά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το επικριτικό της σχόλιο, στην οποία θα ζητά αποζημίωση 500.000 ευρώ.

Η Τζούλια,, όπως μας αποκάλυψε ο Μένιος είναι πολύ εκνευρισμένη με την Αστυνομία και την κατάσταση που επικρατεί όπως αναφέρει στο ελληνικό κράτος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Δες το βίντεο:

Read More

And More