Πικραμένη η Μαρία Μπακοδήμου; “Νόμιζα πως δεν θα με νοιάζει…”!

Μετά από καιρό και από μία συνειδητή τηλεοπτική απουσία μηνών, η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε σήμερα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 για να τα πει λιγάκι… τετ-α-τετ με την Φαίη Σκορδά.

Η Μαρία όμορφη, ήρεμη, άμεση με το γνωστό χειμμαρώδη λόγο της και με το αφοπλιστικό της χιούμορ μίλησε για όλα, με την Φαίη να δείχνει πως πραγματικά απολαμβάνει αυτή τη συζήτηση.

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για την φετινή τηλεοπτική της απουσία, για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, για το αν βρίσκεται σε τηλεοπτικές συζητήσεις με κάποια κανάλια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα γλυκόπικρα συναισθήματα που την έχουν κυριεύσει αυτό το χειμώνα που την βρίσκει στο… σπίτι της. Χαρακτηριστικά αναφέρει “νόμιζα πως δεν θα με νοιάζει…”

“… Ήμουν από το 1998 στον αέρα, χωρίς μία διακοπή. Είναι περίεργο. Άρχισα να το καταλαβαίνω στο τέλος της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού όταν άρχισα να βλέπω ότι μπερδεύουν πολύ τα πράγματα οι άδειες σε σχέση με τις συμφωνίες που μπορείς να κάνεις. Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε κάτι που να μας αρέσει ή δε βρίσκαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε.
Πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι ξεκούραστο, νόμιζα ότι δεν με νοιάζει. Όταν γύρισα μετά τον Σεπτέμβρη ήταν σαν κάτι να είχε μπλοκάρει στους ρυθμούς μου και ήμουν σαν να μην ξέρω που να πατήσω. Όλη αυτή η συνήθεια ήταν κάτι που μου έλειψε μέχρι να βάλω σε τάξη τα πράγματα που έχω τώρα. Όταν βλέπω ότι σε μια δουλειά δεν μπορώ να ελέγξω το αποτέλεσμα κάνω κάτι άλλο…”

Οσο για το αν θέλει στο τηλεοπτικό comeback που θα επιχειρήσει κάποια στιγμή να είναι οπωσδήποτε με τον Φώτη;

“… Η αλήθεια είναι πως όντως μιλήσαμε με τον Φώτη και με άλλα κανάλια. Είχαμε προτάσεις νωρίς, από την άνοιξη, αλλά πάντα υπήρχε κάτι που δεν κόλλαγε… Δεν ξέρω γιατί… Πάντως, θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι ο καθένας μόνος του…”


Read More

And More