Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντάει για το «κυνηγητό» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Μύκονο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν στην Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους και εκεί τις είχε καταγράψει η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Ωστόσο στο βίντεο φαίνεται πως η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star θέλησε να αποφύγει τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς στήνοντας μάλλον ένα κάπως ανεπιτυχές σχέδιο για να τους αποφύγει.

 

«Δεν καταλάβαμε κι εμείς για ποιον λόγο αντέδρασε έτσι η Ηλιάνα, πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε βρεθεί με πολύ μεγάλα αστέρια του Hollywood, τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και του modelling όπως ο Ronaldo και η Ambrosio, που φωτογραφήθηκαν μαζί μας. Γενικά κρύβεται όταν έρχεται στη Μύκονο. Ξαφνικά να βλέπουμε μια αντίδραση, να πηγαίνει από δω, να πηγαίνει από ‘κει… το θεωρήσαμε και λίγο σκηνοθετημένο όλο αυτό για την παρέα της. Ότι κοιτάξτε να δείτε, με κυνηγάνε» είχε δηλώσει ο Πέτρος Νάζος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open και στον Ηλία Σκουλά και ξεκαθάρισε για το… κυνηγητό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Μύκονο.

«Πολύ παρεξηγημένο αυτό. Βγήκαν και είπαν ό,τι ήθελαν οι άνθρωποι. Αυτό που έγινε στην ουσία ήταν ότι αντιληφθήκαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό. Ήμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη τη στιγμή και μπήκαμε σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας. Αυτό είναι λιγάκι ανησυχητικό.

Γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μια συνεννόηση, να χαιρετιόμαστε, να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον. Το να κυνηγάει κάποιος κάποιον πρέπει νομίζω να σταματάει. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ την Ηλιάνα, δεν χρειάζεται υπεράσπιση αλλά δεν είναι σωστό να λένε πράγματα που δεν έχουν συμβεί όπως ακριβώς έχουν συμβεί» τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Read More

And More