Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου, έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου”

Την έκπληξη είχε προκαλέσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όταν λίγες εβδομάδες πριν μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε την τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό λουκ.

Τότε όλοι πίστεψαν πως αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα της ηθοποιού που δε διστάζει να πειραματίζεται κάτι που έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στο περιοδικό στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Αληθεύει ότι νόσησες από κορονοϊό;

Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους. Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ορέστη και ξέρω ότι τόσο αυτός όσο και εγώ περάσαμε τον Covid-19 και τώρα με ένα κείμενο που θα το ήθελαν όλοι οι ηθοποιοί να το παίξουν περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Πέρασα τόσα πολλά αυτή τη χρονιά. θετικά, αρνητικά, είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματα. Η ζωή όμως δεν είναι όλο χαρές και πανηγύρια, έχει και πολλές δύσκολες στιγμές αλλά είναι και ρόδα που γυρνάει και φέρνει τα δώρα της. Όπως αυτή τη θεατρική παράσταση, το «Νυφικό κρεβάτι».

Read More

And More