Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κορόιδευαν που ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του και πήγε να βοηθήσει»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Πέμπτης 7/9 παρακολουθώντας όλα όσα έχουν συμβεί στον Βόλο και στον νομό Μαγνησίας με την καταστροφική κακοκαιρία Daniel έκανε μια δημόσια έκκληση.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, αναφέροντας όσα της είπε μια έγκυος γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη στον Καρδίτσα από τις πλημμύρες.

Σήμερα, Παρασκευή 8/9 προχώρησε σε ένα νέο story στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια έναν άνθρωπο, τον Σπύρο, ο οποίος από την Αθήνα πήγε με τη βάρκα του για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό. 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που ρωτάτε για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη και μου έστελναν μηνύματα για βοήθεια. Είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, κατάφερε ο Σπύρος με τη βάρκα του από την Αθήνα να σώσει τους ανθρώπους αυτούς και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σπύρο. Θέλω να σας πω ότι ο στρατός είναι εκεί αλλά δεν κάνει τίποτα. Κορόιδευαν που ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του και πήγε να βοηθήσει.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια τον Σπύρο, γι’ αυτό και να σας πω ότι ο άνθρωπος μου είπε ότι δεν μπορούμε να στέλνουμε μακαρόνια, ρύζια και τέτοια, χρειάζονται ξηρά τροφή, σνακ, ότι μπορεί να φαγωθεί εκείνη την ώρα. Επίσης, χρειάζονται σκυλοτροφές και γατοτροφές γιατί είναι πάρα πολλά ζώα στα μπαλκόνια και δεν έχουν να φάνε τίποτα».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε και ένα βίντεο που της έστειλε ο Σπύρος μέσα από τη βάρκα, με την ίδια να γράφει: «Ο Σπύρος άφησε την οικογένειά του στην Αθήνα από χθες, πήρε τη βάρκα του και πήγε να βρει τους ανθρώπους που σας έλεγα χθες. Είναι ο ήρωάς μου, ο ήρωας όλων μας. Να είχαμε λίγο από την ανιδιοτέλειά του».

Read More

And More