Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το δώρο που έλαβε από τον σύζυγό της στην περιοδεία για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η εντυπωσιακή ηθοποιός έκλεισε τα 44 της χρόνια και από χθες μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε εκείνους που την σκέφτηκαν δε θα μπορούσε να μην είναι και ο σύζυγός της Φώτης Μπενάρντο. Ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός αλλά και μέλος των συγκροτημάτων “Six for Nine” και “Nightfall” μπορεί να μην πέρασε μαζί της αυτή την ξεχωριστή ημέρα μιας και εκείνη βρίσκεται σε περιοδεία με το “Νυφικό κρεβάτι” όμως φρόντισε να της δείξει έστω και από μακριά την αγάπη του.

Ο Φώτης Μπενάρντο έστειλε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου δείχνοντάς της πόσο τη σκέφτεται και την αγαπά και πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι τους για να γιορτάσουν – έστω και καθυστερημένα – τα γενέθλιά της. Η κίνηση του αυτή φαίνεται να συγκίνησε την ηθοποιό που φωτογράφισε το τριαντάφυλλο και το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

Να θυμίσουμε πως η σχέση του Φώτη Μπενάρντο και την Πηνελόπης Αναστασοπούλου ξεκίνησε το 2013 και παντρεύτηκαν το 2015. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο κόρες τη Λυδία (5 ετών) και την Ηλέκτρα (3 ετών).

Read More

And More