Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το ξεχωριστό μήνυμα ανήμερα της γιορτής της [pic]

Με μια μεγάλη γιορτή ξεκινάει σήμερα το φθινόπωρο, καθώς γιορτάζουν οι Αγίες Τεσσαράκοντα Παρθένες και Ασκήτριες. Έτσι, λοιπόν, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει σήμερα την τιμητική της, καθώς γιορτάζει το όνομά της. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.

“Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε και έχετε μια φίλη που τη λένε Ρουμπίνη , Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Φρέγια, Διώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Μαργαρίτα, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μοσχούλα, Ουρανία, Πανδώρα,, Μπηλιώ, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Ισμήνη, Πολυτίμη ή Πηνελόπη σας ενημερώνω πως επειδή δεν προλάβαμε ν’ αγιασουμε, μαζευτήκαμε όλες μαζί και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε παρέα!

Μας εύχομαι να ξαναζήσουμε χρόνια ανέμελα, να ξαναπάμε σε συναυλίες, να ξανατραγουδήσουμε αγκαλιασμένοι, να είναι ο καιρός σαν τον παλιό δροσερό Σεπτέμβρη, να φοράμε τα χαλαρά μας ρούχα και το κραγιόν μας να είναι βγαλμένο απ’ τα πολλά φιλιά. Είμαι ευγνώμων και πανευτυχής!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More