Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το περιστατικό που την στενοχώρησε στις διακοπές της!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το περιστατικό που την στενοχώρησε στις διακοπές της! | tlife.gr

Το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά και με τις δυο κόρες της: Λυδία και Ηλέκτρα περνά φέτος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Φώτης Μπερνάντο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία (παρά τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν) με τις δυο κούκλες κόρες τους.

Και φυσικά το καλοκαίρι ήταν αφιερωμένο στα κορίτσια τους. Όλη η οικογένεια, μάλιστα, έφυγε μαζί για τις διακοπές της και μια από τις στάσεις τους ήταν και το χωριό της Πηνελόπης. Εκεί όμως, περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη την ηθοποιό.

Κάπως περνώντας έξω από το σπίτι της στο χωριό έκοψε τα σχοινιά της αιώρας που είχε από το 2000 και την οποία είχε συνδέσει με την ξεγνοιασιά των διακοπών της. Όταν λοιπόν, είδε την κατεστραμμένη αιώρα στενοχωρήθηκε πολύ και έστειλε το δικό της μήνυμα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ευτυχώς ένας καλός της φίλος έσπευσε να της βρει λύση!

«Τα καλοκαίρια μου είχαν πάντα μια αιώρα. Μια συγκεκριμένη. Από το 2000 την ίδια. Με κοίμισε σε άπειρα μέρη στην Ελλάδα, και την λάτρευα.. Πριν μερικές μέρες κάποιος πέρασε έξω απ το σπίτι μου στο χωριό και μου την έκοψε με ψαλίδι… Δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά ξέρω ότι ήθελα να μοιραστώ αυτή την ιστορία μαζί με αυτή τη φωτογραφία της καινούριας μου αιώρας.

Μου την έστειλε ένας πολύ παλιός μου φίλος όταν τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι εγώ καλοκαίρι χωρίς αιώρα δεν μπορώ να κάνω… (drama queen) Και αν ξέρει πως μπορώ να τη φτιάξω. Σε 2 μέρες μου έστειλε αυτή.

Τώρα αράζω εδώ και σκέφτομαι πως όσο συναισθηματικά δεμένη κι αν ήμουν με την αιώρα μου, έκλεισε τον κύκλο της και αντί να κάθομαι να κλαίω πάνω απ το χυμένο γάλα καλά θα κάνω να ευχαριστηθώ την καινούρια αιώρα που με τόση καλοσύνη μου πρόσφερε ο παλιός μου φίλος, μιας και η παλιά είναι τόσο κατεστραμμένη που δεν φτιάχνεται… Νομίζω πως αυτή η ιστορία μπορεί να ταυτιστεί με πολλές άλλες, με ή χωρίς αιώρα…», έγραψε χαρακτηριστικά!

READ more