Πήρε εξιτήριο ο Σάκης Μπουλάς!

Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Σάκης Μπουλάς. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε σήμερα εξιτήριο από το ΚΑΤ και επέστρεψε σπίτι του.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΚΑΤ Ευ. Παπαφράγκας στην εκπομπή “10 με 1 μαζί”, ο γνωστός ηθοποιός μπήκε πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και τη Δευτέρα πήρε μια άδεια από το νοσοκομείο για να βρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Μια φορά και ένα μωρό!”. Ουσιαστικά, ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις του, απλώς μετά από δική του επιθυμία έφυγε λίγες ώρες από την κλινική και γι’ αυτό επέστρεψε στο νοσοκομείο, λίγο μετά την πρεμιέρα.

“Ο κ. Μπουλάς ήθελε να βρεθεί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας.και του έδωσε άδεια ο διευθυντής της κλινικής για να πάει. Δεν έχει κάτι σοβαρό. Απλώς ολοκλήρωσε μια σειρά από εξετάσεις για να βεβαιωθεί πως όλα πάνε καλά με την υγεία του, μετά τη λυποθημική κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Η κατάστασή του, όμως ήταν ελαφριά, γι’ αυτό και του δώσαμε άδεια”, ανέφερε ο κ. Παπαφράγκας.

Ο ίδιος δήλωσε πως ο Σάκης Μπουλάς είναι πολύ καλό και συνεργάσιμος ασθενής και δεν του δημιούργησε κανένα πρόβλημα, καθώς δεν έχασε ούτε στιγμή το χιούμορ του.

Read More

And More