Πίσω από την μάσκα κρύβεται πρωταγωνιστής του σήριαλ «Έλα στη θέση μου»! [pics]

Πίσω από την μάσκα κρύβεται πρωταγωνιστής του σήριαλ «Έλα στη θέση μου»!  [pics] | tlife.gr

Ο ηθοποιός πίσω από την μάσκα πρωταγωνιστεί κάθε βράδυ σε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές του Alpha. Και επειδή δεν πρόκειται να το καταλάβεις σου αποκαλύπτουμε ότι πίσω από τη μάσκα είναι  ο Αναστάσης Κολοβός, ο γνωστός Μάκης Ζούβας από το «Έλα στη θέση μου» που και φέτος «σκίζει» σε τηλεθέαση! Ο Αναστάσης εκτός από το σήριαλ θα παίξει σε λίγες μέρες σε ένα από τα πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια! Και φυσικά η μάσκα είναι για τις ανάγκες του ρόλου του

Στις 2 Δεκεμβρίου ο Αναστάσης θα παίζει μπροστά στα παιδιά, στο θέατρο Αλίκη στην παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»!

Δες φωτογραφίες

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρούτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους με άλλα μάτια. Την επίσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν κι άλλοι παράξενοι επισκέπτες, τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που θα του δείξουν την αλήθεια και τα λάθη του. Τον ταξιδεύουν στο παρελθόν , στο παρόν αλλά και στις άθλιες εικόνες που τον περιμένουν στο μέλλον του, αν δεν αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί.

Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα, που μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μας στέλνει το μήνυμα της χαράς, της γενναιοδωρίας, της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς μας αποκαλύπτει μέσα από το διαχρονικό ήρωά της πως η αγάπη κρύβει τα μυστικά της ευτυχίας.

Μι α δεκαπενταμελής ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών ντύνονται τους είκοσι ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια σ’ ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό θέαμα συμπληρώνεται με εφέ και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

Ιστορία: ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ
Θεατρική Μεταφορά – Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Σκηνογράφος: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ
Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ
Κινησιολογία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ
Φωτισμοί & 3D ANIMATION: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ
Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτέλεση Παραγωγής: ΤEXNIS GENESIS
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Πρωταγωνιστούν:
Μάρλευ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΤΗΣ
Παρών: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Σκρούτζ: ΚΩΣΤΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ

READ more