Πλήρωνε ταινίες πορνό με τα λεφτά της κυβέρνησης!

Πλήρωνε ταινίες πορνό με τα λεφτά της κυβέρνησης! | tlife.gr

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας είναι πολύ μπροστά! Ο λόγος για τον πρώην υπουργό που παραδέχτηκε ότι χρέωνε στην πιστωτική κάρτα της κυβέρνησης τις ταινίες πορνό που έβλεπε σε ξενοδοχεία.

Ο Νεοζηλανδός πρώην υπουργός οικοδομών και κατασκευών, Σέην Τζόουνς, που θεωρείται το φαβορί για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος φαίνεται πως έπαθε κρίση ειλικρίνειας και παραδέχτηκε πως χρέωσε την Κυβέρνηση με 3,400 ευρώ για να δει… πορνό. «Πολλές φορές έχω μείνει σε ξενοδοχεία και άπλωσα το χέρι μου και παρακολούθησα ταινίες πορνό, τις οποίες τελικά πλήρωσα κιόλας», παραδέχεται ο πρώην υπουργός.

Ο ίδιος εμφανίζεται ως ένας άνδρας που βράζει το αίμα του και δεν φαίνεται να ντρέπεται για αυτή του την κίνηση. «Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά συνέβη. Δεν με κάνει να αισθάνομαι σπουδαίος, αλλά δεν πρόκειται να κρυφτώ», παραδέχεται ο Τζόουνς.

Ωστόσο, ο Τζόουνς δεν είναι ο μόνος άτακτος, αφού και ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Κρις Κάρτερ, παραδέχτηκε ότι ξόδεψε 251,16 (δολάρια Νέας Ζηλανδίας) με την υπουργική κάρτα του για να πάρει λουλούδια στην σύντροφο του και για να απολαύσει αυτός και η αγαπημένη του μασάζ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό.

Αυτό θα πει «σωστή» διαχείριση του κυβερνητικού χρηματος στη Νέα Ζηλανδία!

READ more