Πλήρωσε παρένθετη μητέρα για να κάνει παιδί ο Ronaldo;

Πατέρας ενός πανέμορφου αγοριού έγινε ο διάσημος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ταυτότητα της γυναίκας που γέννησε το παιδί, ενώ, κυκλοφορούν φήμες πως πρόκειται για παρένθετη μητέρα…

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται, από χθες, ο Πορτογάλος άσσος του ποδοσφαίρου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Facebook τη γέννηση του παιδιού του. Ο ίδιος βέβαια, θέλησε να κρατήσει κρυφό το όνομα της μητέρας, ενώ πολλοί ισχυρίζονταν πως πρόκειται για μια Αμερικανίδα με την οποία ο Ronaldo είχα μια ερωτική περιπέτεια στο παρελθόν.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της Diario de Noticias αναφέρει πως ο Ronaldo πλήρωσε παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί, του οποίου θα πάρει ο ίδιος την πλήρη κηδεμονία. Μάλιστα, αναφέρει πως η απόφαση αυτή πάρθηκε πέρσι το καλοκαίρι στο San Diego, όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τις διακοπές του.

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει αποφασίσει μαζί με την μητέρα του παιδιού να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά της και να αναλάβει εκείνος την κηδεμονία του αγοριού.

Τέλος, το γνωστό μοντέλο Irina Shayk, που είναι τον τελευταίο καιρό με τον Ronaldo έγραψε στο Facebook της: “Το αγόρι μου είναι πλέον πατέρας ενός παιδιού”.

Read More

And More