«Πνίγηκε» η Αθήνα από την καταιγίδα! Πλημμυρισμένοι δρόμοι και χάος παντού

Με απίστευτη καταιγίδα και ακόμη και χαλάζι σε πολλές περιοχές «ξύπνησε» το πρωί της Παρασκευής η Αττική. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν!
Δεκάδες αυτοκίνητα έμειναν ακινητοποιημένα έξω από το Αττικό Νοσοκομείο αλλά και στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή των διυλιστηρίων. Τα γνωστά προβλήματα και στη Χαμοστέρνας, στη συμβολή με την Πειραιώς, που από τις 05:20 ο δρόμος έκλεισε γιατί πλημμύρισε! Έτσι, τα αυτοκίνητα δε μπορούσαν να κινηθούν στην Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας.
Έκλεισε και η περιφερειακή οδός του Αιγάλεω!
Κλειστή είναι η λεωφόρος Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι, και στα δυο ρεύματα μεταξύ της Ιχθυόσκαλας και της Γρηγορίου Λαμπράκη, ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στη λεωφόρο Καβάλας. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα υπάρχουν και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής.
Εξαιτίας της συγκέντρωσης υδάτων γίνεται με προβλήματα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δυο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου στο ύψης της Χαλυβουργικής. Προβλήματα στην κίνηση υπάρχουν επίσης στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του κόμβου Καλυφτάκη και στην Κηφισού από την παραλιακή.

Read More

And More