Ποια αστέρια της ΕΡΤ επιστρέφουν στο Ραδιομέγαρο και κάτω από ποιες… προυποθέσεις !

Ποια αστέρια της ΕΡΤ επιστρέφουν στο Ραδιομέγαρο και κάτω από ποιες… προυποθέσεις ! | tlife.gr

Ανάβει πράσινο φως τελικά για τα αστέρια της κρατικής τηλεόρασης ! Σύμφωνα με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η διοίκηση της ΕΡΤ προχωρά τάχυστα στην ανανέωση ορισμένου αριθμού συμβάσεων, βγάζοντας απο την «κατάψυξη», μερικές από τις πιο βασικές εκπομπές της και βεβαίως-βεβαίως και τους παρουσιαστές τους, οι οποίοι από τις τηλεοπτικές επάλξεις βρέθηκαν να κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους, μιας και δεν είχαν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους.

Ετσι, απ ΄ότι όλα δείχνουν, η ΕΡΤική διοίκηση αποφάσισε να εντάξει και πάλι στο πρόγραμμά της την καθημερινή, πρωινή, δημοσιογραφική της ζώνη, η οποία και κρίθηκε απολύτως απαραίτητη για το προφίλ της ΝΕΤ, δηλαδή θα μεταδίδονται και πάλι οι εκπομπές του Κώστα Αρβανίτη και της Μαρίας Σαράφογλου, το ίδιο θα ισχύσει και για την εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά, ενώ απ ΄ότι όλα δείχνουν, το ίδιο θα ισχύσει και για τον Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιπίκου, αλλά και για την πολιτική εκπομπή «3NET» των Πολίτη, Μαχαίρα και Ζούλα (άλλωστε σε… προεκλογικό κλίμα βρισκόμαστε).

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες τα κριτήρια που μπαίνουν για την ανανέωση των συμβάσεων είναι τα εξής : Μονοθεσία, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι και πτυχιούχοι με ξένες γλώσσες, όπως επίσης και πρόσωπα στα οποία έχει επενδύσει η ΕΡΤ και τέλος η εισήγηση του διευθυντή. Τα δύο τελευταία δε μεταβλητά κριτήρια τέθηκαν από τον Λάμπη Ταγματάρχη.

READ more