Ποια celebrity εμφανίστηκε με διαφορετικά παπούτσια στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι; [pics]

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη παρότι είναι μόλις 22 χρονών. Η μικρότερη αδελφή της Kim Kardashian έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές του πλανήτη και να περπατήσει στα πιο γνωστά fashion shows του κόσμου. Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι το όνομά της ήταν αυτό που την βοήθησε να κατακτήσει την κορυφή όμως η Κendall διαθέτει άψογες αναλογίες και εκθαμβωτική ομορφιά.

Η μελαχρινή καλλονή λατρεύει τη μόδα και αυτό φαίνεται και από την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Έτσι, σε συνεργασία με την αδελφή της Kylie  Jenner λάνσαραν τις δικές τους δημιουργίες κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Η Kendall με κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα αφού οι στιλιστικές της επιλογές είναι εμπνευσμένες από την τελευταία λέξη της μόδας.

Από την Εβδομάδα Μόδας που γίνεται στο Παρίσι δεν θα γινόταν να λείπει το διάσημο μοντέλο. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά έκανε μια εμφάνιση που κέντρισε την προσοχή όλων. Ειδικότερα, επέλεξε ένα κίτρινο κουστούμι και το συνδύασε με δύο διαφορετικά σανδάλια.

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί διάσημοι οίκοι επιλέγουν δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος προκειμένου να ντύσουν τα παπούτσια τους. Έτσι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το ένα παπούτσι της Kendall είναι κίτρινο καναρινί ενώ το άλλο μουσταρδί.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More