Ποια διάσημη Ελληνίδα μας δείχνει την πλαστική που έκανε στο στήθος της; – Τι λέει στο TLIFE [pics]

Είναι μοντέλο, ηθοποιός και έχει τολμήσει να παίξει στο θέατρο εντελώς γυμνή! Τα τελευταία δυο χρόνια βέβαια επέλεξε να αφοσιωθεί στη μητρότητα αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεται στο σπίτι και φροντίζει των 1,5 ετών γιο της!

Η Εύα Λάσκαρη έχει ένα υπέροχο κορμί αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ζητήσει την βοήθεια του πλαστικού χειρουργού. Και μάλιστα όχι κάποιου τυχαίου αλλά του κουμπάρου της Αντρέα Τρομαρόπουλου. Πριν αρκετό καιρό η Εύα είχε δημοσιεύσει στο instagram μια φωτογραφία στο χειρουργείο, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο σημείο θα κάνει επέμβαση.

Plastic surgeon @andreas_tromaropoulos is girls best friend……!!!!#myday #docror #plasticsurgery #beauty #life #woman #fresh #neelook #mydoctor #myloves #lips

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eva Laskari (@evalaskari) στις


Το TLIFE, επικοινώνησε μαζί της και παραδέχθηκε όντως αφέθηκε στα χέρια του πλαστικού χωρίς όμως να μας αποκαλύψει το σημείο. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του TLIFE, η Εύα έκανε ανόρθωση στήθους το οποίο είχε υποστεί χαλάρωση μετά τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και τον θηλασμό.

Τα… αποτελέσματα μας τα έδειξε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, ποζάροντας ως μοντέλο για τις αφίσες του ιατρείου του πλαστικού της και κουμπάρου της!

Backstage photoshooting#beauty #white #black #photo#sexy #plastic #instagood #instalife #instagramers #instapic #selfie

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eva Laskari (@evalaskari) στις

Read More

And More