Ποια διάσημη τραγουδίστρια έχασε την βέρα της; Δίνεται αμοιβή σε όποιον τη βρει!

Είναι διάσημη τραγουδίστρια, 29 χρονών, έχει ήδη έναν 11χρονο γιο και μόλις έχασε τη βέρα της, κάτι που την έκανε να στενοχωρηθεί πολύ. Μαντεύεις ποια είναι;

Πρόκειται για την Solange Knowles, την αδερφή της Beyonce η οποία ήταν καλεσμένη και επίσημη Μούσα σε μια αποκριάτικη γιορτή στην Νέα Ορλεάνη και όπως χόρευε έχασε την αγαπημένη της βέρα, που όπως έγραψε και αργότερα η μητέρα της στο twitter, είχε σχεδιαστεί από την Solange και τον Lorraine Schwartz με πολύ αγάπη!

Φυσικά και η Solange στενοχωρήθηκε πολύ όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε την αγαπημένη της βέρα αλλά ο μικρός της γιος έσπευσε να την παρηγορήσει.

“Μαμά είμα χαρούμενος που δεν γλίστρησες από το άρμα και που είσαι ασφαλής και που έχεις ακόμη την αγάπη μου έχεις!”, έγραψε η Solange στο twitter μοιράζοντας με τους followers της τα τρυφερά λόγια που της είπε ο γιος της. Κι έπειτα έκανε το σχόλιο: τα δάκρυά μου στέγνωσαν.

Παρακάτω η Solange με τον 11χρονο γιο της.

Βεβαίως, οι διοργανωτές όταν ενημερώθηκαν γι’αυτό έσπευσαν να ανοικοινώσουν ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βρει τη βέρα της Solange.

Read More

And More