Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία; [pic]

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία; [pic] | tlife.gr

Είναι νέα, όμορφη και το 2010 στέφθηκε Μιςς Ελλάς. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποτελεί μία από τις ωραιότερες γυναικείες παρουσίες της χώρας μας. Η παρουσιάστρια τον περασμένο Σεπτέμβρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Ισηγόνη, ανοίγοντας έτσι το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της. Μετά το τέλος της καλοκαιρινής εκπομπής της, η Μαντώ έχει αφοσιωθεί στο youtube channel της, ενώ οσονούπω αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά.

Η όμορφη γυναίκα που όλοι γνωρίζουμε δεν έχει καμία σχέση με το κοριτσάκι της φωτογραφίας. Η Μαντώ δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο από το παρελθόν γράφοντας:

«Αγαπητέ follower, πιθανότατα από τη στιγμή που έχεις επιλέξει να κάνεις follow αυτόν τον λογαριασμό, θα πέσεις πάνω σε αυτή τη photo των εφηβικών μου χρόνων… Το κορίτσι που βλέπεις στη παραπάνω φωτογραφία, είμαι εγώ. Ναι εγώ είμαι, με μια εμφάνιση που μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα που έχεις για εμένα, δεν θα σταθώ όμως σε αυτό. Εκείνη τη χρονιά μετά από 12 χρόνια ζωής πάνω σε αυτό τον πλανήτη, συνειδητοποίησα ότι μεγάλωσα.

Κατανόησα ότι δεν ήμουν πλέον το αγοροκόριτσο που έπαιζε μπάλα με τα κουτάκια στο προαύλιο του σχολείου, ότι έπρεπε να σταματήσω να καμπουριάζω για να μην φαίνεται το στήθος μου, ότι πια μου άρεσε να παίζω με κούκλες και να φτιάχνω λευκώματα με αγαπημένους stars εκτός από το να ασχολούμαι με τα στρατιωτάκια και τα αυτοκινητάκια του αδερφού μου… Συμβιβάστηκα με την γυναίκεια μου φύση ένα Σεπτέμβριο, όταν για πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου «Μαντώ μεγάλωσες, σε αυτό το παραμύθι δεν ζεις στην Χωρά του Ποτέ και δεν είσαι ο Πίτερ Παν». Έκανα θυμάμαι 3 μήνες να αποδεχτώ την «νέα κατάσταση» που θα με συνόδευε για πολλά ακόμα χρονιά στην ζωή μου».

 

 

 

 

READ more