Ποια γνωστή Ελληνίδα είναι το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Τις τελευταίες ημέρες τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η γνωστή Ελληνίδα ανταποκρίθηκε με τη σειρά της στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο προέρχεται από την εποχή που πήγαινε στην Δ’ Δημοτικού, η ίδια πόζαρε μεταμφιεσμένη για τις ανάγκες σχολικού σκετς.

“Υπέροχες αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. 4η Δημοτικού… Αυτές τις ημέρες #menoumespiti και εκτός από χρόνο για να περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχουμε χρόνο να ανοίξουμε και τα άλμπουμ με παλιές μας φωτογραφίες. Κάτι που έχουμε ξεχάσει να κάνουμε τα τελευταία χρόνια λόγω της τεχνολογίας!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της.

Αν δεν την αναγνώρισες, πρόκειται για την Τέτα Καμπουρέλη, η οποία με την πρώτη ματιά δείχνει να έχει αλλάξει πολύ από τότε, αλλά αν την παρατηρήσεις καλύτερα τα χαρακτηριστικά είναι είναι ίδια μέχρι και σήμερα.

Read More

And More