Γιατί τα μαλλιά μου ανοίγουν το καλοκαίρι; Όλες οι απαντήσεις για να είσαι στην τρίχα!

Q: Γιατί τα μαλλιά μου ανοίγουν το καλοκαίρι; Υπάρχουν κάποια tips που πρέπει να ξέρω πριν βγω στην παραλία, για να διατηρήσω τα μαλλιά μου πλούσια, λαμπερά και υγιή;

Α: Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά με την έκθεση στον ήλιο ξανοίγουν. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά μας, όπως ακριβώς και η επιδερμίδα μας, έχουν την δική τους μελανίνη η οποία φθείρεται από την έκθεση στον ήλιο. Για να μην επιστρέψεις, λοιπόν, από τις διακοπές σου… μαλλιά κουβάρια, βάλε οπωσδήποτε στην τσάντα σου μια αντηλιακή μαλλιών σε όποια μορφή σου αρέσει. Το spray ενδείκνυται για όλους τους τύπους, το gel κάνει παράλληλα και styling ενώ οι κρέμες είναι τέλειες αν έχεις ξηρά ή ατίθασα μαλλιά (δες εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας).

Επιπλέον, θυμήσου να ξεπλένεις πάντα τα μαλλιά σου με νερό (πολλές stars χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο) και να έχεις στην τσάντα σου το conditioner ή τη μάσκα που χρησιμοποιείς συνήθως. Αφού, λοιπόν, ξεπλύνεις άπλωσε την κρέμα και χτένισέ τα. Η αίσθηση που θα σου μείνει είναι τέλεια!

Plus: Ψάχνεις ιδέες για hair styling παραλίας; Δες οπωσδήποτε το βίντεο αυτό. Ο Νικόλας Βιλλιώτης μοιράζεται με το TLIFE δύο super ιδέες!

Read More

And More