Ποια ονόματα… χορεύουν για το “Dancing 3” ; Πότε θα γίνει η καθοριστική σύσκεψη για το στήσιμο του σόου ;

…Κλασικά, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, – γιατί πάνω απ΄όλα είμαστε άνθρωποι που τηρούμε τις τηλε-παραδόσεις – , έτσι και φέτος έχει στηθεί ένας τρελός χορός… ονοματολογίας, σε σχέση με το ποια είναι αυτή την φορά τα “αστέρια” της εγχώριας σόου-μπιζ, που έχουν δεχτεί πρόταση για να χορέψουν στο “Dancing 3” !

Καθημερινά ξεφυτρώνουν ονόματα σαν τα μανιτάρια και η αλήθεια είναι, πως ίσως μόνο εγώ να είμαι αυτή που δεν έχω δεχτεί πρόταση, παρά το γεγονός ότι και το μαλλί το έχω περάσει έναν… οξυζενέ και μπούκλα το κάνω άμα λάχει. Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Οτι σχεδόν όποιον κι αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να χορέψει στο “Dancing with the stars 3” !

Αποτέλεσμα; Ο ντόρος που προκαλείται καθημερινά είναι ιδαίτερα μεγάλος και κάποιοι που βρίσκονται στο τηλε-περιθώριο (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε…) μία χαρά κάνουν την δουλειά τους και έρχονται ξανά με αυτό τον τρόπο στο προσκήνιο.

Από την άλλη μεριά, η αλήθεια είναι πως οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει ένα τρελό σαφάρι αναζήτησης νέων εθελοντών που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο παρκέ, μόνο που θέλουν τα νέα τους χορευτικά “αστέρια” να είναι όσο πιο λαμπερά γίνεται, έτσι ώστε να μην προχωρήσουν σε… συμβιβασμούς και εκπτώσεις, κάνοντας β΄κατηγορίας επιλογές, κάτι για το οποίο άλλωστε “κατηγορήθηκαν” στο “Dancing on ice” !

Μάλιστα, η επιλογή των προσώπων και οι ενναλακτικές που έχει το κανάλι, είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω και το κύριο θέμα που θα συζητηθεί στην πρώτη, κρίσιμη σύσκεψη για το στήσιμο του σόου, η οποία προγαρμματίζεται να γίνει στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη εβδομάδα.

Μία σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθούν οι άνθρωποι της παραγωγής του “Dancing 3”, με την διοίκηση του καναλιού, προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με το σε ποιους έχουν μιλήσει, από ποιους έχουν πάρει θετικές απαντήσεις, από ποιους αρνητικές και από ποιους βρίσκονται στο… περίμενε, έτσι ώστε να δώσουν με την σειρά τους και οι άνθρωποι του καναλιού, τις απαραίτητες κατευθύνσεις στην παραγωγή, για το ποιες πιστεύουν πως θα ήταν για το κανάλι, οι καλύτερες περιπτώσεις για να στελεχώσουν το σόου τους.

Οσο για το ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για να χορέψουν στο “Dancing 3”, σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα; Λάουρα Νάργες, Ρένια Λουιζίδου, Ελενα Παπαβασιλείου, Μπέσυ Μάλφα, Σπύρος Σούλης, Γιώργος Τσαλίκης, Γιώργος Λιανός, Χριστίνα Λαμπίρη, Κέλλυ Κελεκίδου, Κατερίνα Καραβάτου, Κώστας Κρομμύδας, Δέσπιοινα Μοιραράκη, Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Μουτσινάς, Ναταλία Γερμανού και Κρις Ζαν Μπατίστ.

Read More

And More