Ποια παίκτρια του φετινού «My style rocks» κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές;

Ποια παίκτρια του φετινού «My style rocks» κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές; | tlife.gr

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του «My style rocks«, όπου ξεχώρισε τόσο για τις στιλιστικές επιλογές της όσο και για την προσωπικότητά της. Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του show, όμως κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών. Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου, το μοντέλο που κατάγεται από την Σύρο.

Η 30χρονη καλλονή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μεταξύ άλλων δήλωσε για τη συμμετοχή της:«Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους. Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».

Η Έφη είναι απόφοιτος του 2ου Ενιαίου Λυκείου Δάφνης στην Αθήνα και πτυχιούχος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο European project management , στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Από το 2015 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων κι επικοινωνίας , ασχολείται με την συγγραφή και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

READ more