Πoια star πήρε ένα περίεργο ραβασάκι βγαίνοντας απ’ το θέατρο που πρωταγωνιστεί;

Πoια star πήρε ένα περίεργο ραβασάκι βγαίνοντας απ’ το θέατρο που πρωταγωνιστεί; | tlife.gr

Κατά καιρούς πολλά έχουν ακουστεί για εμμονικούς θαυμαστές που καταδιώκουν διάσημες ελληνίδες και διεθνείς stars. Ποια είναι, όμως, η star που έζησε πιο πρόσφατα παρόμοιο σκηνικό βγαίνοντας από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί;

Η προσφάτως χωρισμένη από μια πενταετή σχέση, Keira Knigthley, το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «The children’s hour» το οποίο μάλιστα χρήζει και μεγάλης αποδοχής από το κοινό.

Ωστόσο, φεύγοντας από την χθεσινή παράσταση, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την 25χρονη ηθοποιό. Καθώς φωτογραφιζόταν με τους fan της και μοίραζε αυτόγραφα, ένας άγνωστος την πλησίασε και της έδωσε ένα ραβασάκι. Τι έγραφε; «Γεια! Υπόσχομαι ότι δεν είμαι διανοητικά καθυστερημένος. Ξεδίπλωσε εδώ». Το χαρτί στο σημείο αυτό είχε ένα βελάκι. Ωστόσο, παρά το περίεργο ραβασάκι που έλαβε, η Keira δεν έχασε το χαμόγελό της, αντίθετα συνέχιζε να φωτογραφίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όπως αργότερα δήλωσε η Keira Knightley δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει περίεργα ραβασάκια από θαυμαστές της. Πριν από έναν χρόνο ένας άντρας καταδικάστηκε για παρενόχληση χωρίς την χρήση βίας.

Η γνωστή ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία της για τους εμμονικούς θαυμαστές, γι’ αυτό και προτιμά να κρατά ήπιους τόνους σε ό,τι αφορά στα προσωπικά της ώστε να μην δίνει δικαιώματα.

READ more