Ποιες star του ελληνικού κινηματογράφου παρακολούθησαν γνωστό Drag Show;

Οι καλλιτέχνες που επισκέπτονται την Εύα Κουμαριανού, στο μαγαζί ”Κούκλες” για να παρακολουθήσουν το drag show της ίδιας και των ταλαντούχων συνεργατών της, μέρα με τη μέρα αυξάνονται, κάτι που δείχνει την επιτυχία της παράστασης !

Οι συντελεστές υπόσχονται ένα ζεστό και φιλικό κλίμα και μια θετική ατμόσφαιρα. Πρόσφατα λοιπόν, εντοπίσαμε δυο καινούργιες, αλλά πολύ γνώριμες παρουσίες εκεί… Πρόκειται μάλιστα για δύο κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου που όλοι αγαπάμε!

H πρώτη λοιπόν, είναι η ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη που απόλαυσε το ανατρεπτικό πρόγραμμα την περασμένη Παρασκευή και φωτογραφήθηκε με την πρωταγωνίστρια της βραδιάς, Εύα Κουμαριανού.

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου η Μάρθα Καραγιάννη παρακολούθησε το Drag Show της Εύας μαζί με τον Μάκη Δελαπόρτα και στενούς της φίλους. Η γνωστή ηθοποιός, προς το τέλος της βραδιάς συγκινήθηκε μάλιστα, ιδιαίτερα, όταν η Εύα Κουμαριανού της αποκάλυψε ότι, πριν αλλάξει φύλο, οι δυο τους είχαν χορέψει μαζί στην ταινία ”Μαριχουάνα Στοπ”.

Η Μάρθα Καραγιάννη θυμήθηκε το γεγονός αυτό και της είπε πως, στην παρούσα φάση που την βλέπει, ύστερα από τόσα χρόνια, βλέπει μια πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνη! Της έδωσε συγχαρητήρια, όπως και σε όλους τους συντελεστές και στη συνέχεια της υποσχέθηκε ότι θα την επισκεφθεί σύντομα και πάλι!

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως επίσης, η Κατερίνα Στικούδη, που βρέθηκε μάλιστα εκεί στα φετινά εγκαίνια, μαζί με τον στυλίστα, Κωνσταντίνο Κουτσομίχα, τον Παντελή Τουτουνζή, τον Κώστα Καπετανίδη και την Μπέτυ Μαγγίρα.

Εκείνο το βράδυ μάλιστα, όλοι τους διασκέδασαν πολύ με το νέο κι ανανεωμένο πρόγραμμα, ενώ προς το τέλος της βραδιάς, κατά το οποίο οι συντελεστές της παράστασης βγάζουν ένα λαϊκό πάλκο, η Κατερίνα και η Μπέτυ χόρεψαν τσιφτετέλι!

Ανάμεσα επίσης, σε όλους εκείνους που παρέλασαν την προηγούμενη σεζόν και βρέθηκαν να διασκεδάζουν, ακόμα και επί σκηνής με την Εύα και την παρέα της, ήταν η Άννα Βίσση, η Έλλη Κοκκίνου, ο κομμωτής της, Νικόλας Βιλλιώτης και ο μακιγιέρ της, Παντελής Τουτουντζής, η Άντα Λιβιτσάνου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Jean Paul Gaultier, η Πατρίτσια Φιλντ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Τόλης Σκουλαριώτης, η Τάμτα, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και πολλοί άλλοι.

Δες το αποκλειστικό βίντεο του TLIFE με την Μάρθα Καραγιάννη!

Read More

And More