Ποινή φυλάκισης στον Λάμπη Λιβιεράτο για ακάλυπτες επιταγές!

Σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή καταδικάστηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για δύο ακάλυπτες επιταγές συνολικού ύψους 36.000 ευρώ. Στον γνωστό τραγουδιστή είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων.

“Ζητάμε απλά την επιείκειά σας, να μειωθεί η προηγούμενη ποινή”, ήταν τα λόγια του δημοφιλούς καλλιτέχνη, όταν η πρόεδρος του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ρώτησε αν δηλώνει αθώος ή ένοχος. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, απολογούμενος ο Λάμπης Λιβιεράτος, ανέφερε ότι έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο, με θέματα υγείας και με την οικονομική καταστροφή του, και εξήγησε πώς σε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει προσωπικά χρέη της εταιρίας. «Είχαμε μία ατυχία… καταλαβαίνω τον άνθρωπο που έχασε τα λεφτά του, αλλά κι εγώ πλέον κάνω μία εφήμερη εργασία. Τραγουδάω, αλλά πλέον η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ…», τόνισε ο τραγουδιστής.

Στο εδώλιο κάθισε και ο πρώην συνεταίρος του τραγουδιστή στο καφέ-μπαρ που διατηρούσαν στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με το ίδιο ελαφρυντικό. Το “παρών” στο δικαστήριο, όπως γίνεται λόγος στην εφημερίδα, έδωσε και ο έμπορος που έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ, ο οποίος τόνισε πώς έως σήμερα δεν έχει πάρει χρήματα για τα εμπορεύματα που αγόρασαν οι κατηγορούμενοι.

Read More

And More