Ποιο ζευγάρι του “Power of Love” είναι ξανά μαζί μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι; – Η πρώτη δημόσια έξοδος [pics]

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο “Power of Love” έζησαν έναν έρωτά, ο οποίος φαινόταν να έκανε τον κύκλο του λίγο πριν την αποχώρηση εκείνου. Ο λόγος για την Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον Φίλιππο Αρβανίτη, οι οποίοι μετά την έξοδό τους από το σπίτι της αγάπης, έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους.

Οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν τις διαφωνίες τους στην άκρη, να συναντηθούν και να κάνουν μία συζήτηση εφ’όλης της ύλης προσπαθώντας να βρουν τη χρυσή τομή. Ωστόσο, φαίνεται πως οι συζητήσεις ευδοκίμησαν και το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στην σχέση του, όμως αυτή τη φορά εκτός παιχνιδιού.

Το βράδυ της Τρίτης, η Έλενα και ο Φίλιππος απαθανατίστηκαν σε γνωστό μαγαζί στην Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Το ζευγάρι πέρασε χαλαρά το βράδυ του και πόζαρε χαμογελαστό και ευδιάθετο στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More