Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στον αγώνα του ”Άλματος Ζωής”;

Την Κυριακή το πρωί, από πολύ νωρίς, άρχισαν να συγκεντρώνονται άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου στο Ζάππειο, φορώντας άσπρα μπλουζάκια και καπέλα που αναφέρονταν στο ”Άλμα Ζωής” και τον καρκίνο του μαστού.

Αφορμή της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πολιτών στο κέντρο της πρωτεύουσας, ήταν ο Συμβολικός Αγώνας Δρόμου ”Greece Race for the Cure” που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά εκεί, σε συνεργασία με το ”Άλμα Ζωής”, το μη κερδοσκοπικό Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

Πρόσφατα μαλιστα, το TLIFE βρέθηκε σε ένα ακόμα event που διοργάνωσε ο σύλλογος αυτός, με τη Δούκισσα Νομικού, την Ήβη Αδάμου και τα Κόκκινα Χαλιά, ενώ σε σχετικό άρθρο στα fashion news, σε ενημερώσαμε και για τη δραστηριοποίηση της Jennifer Aniston, γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη ασθένεια, είναι πολύ σοβαρή και είναι σημαντικό να δραστηριοποιούνται διάσημοι και μη, και να οργανώνουν παρόμοια events για την αντιμετώπιση αυτού.

Την Κυριακή λοιπόν, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ζάππειο, είχαν στόχο τους να διαδώσουν το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί! Ανάμεσα σε όσους έδωσαν τον παρών στην εκδήλωση και την πορεία που ξεκίνησε, ήταν τα μέλη του ”Άλματος Ζωής”, γυναίκες που κατάφεραν να ξεπεράσουν την ασθένεια, ο Πάνος Μεταξόπουλος, που με τη σειρά του έστειλε το δικό του μήνυμα. Έδωσε κουράγιο σε όσες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αυτή την ασθένεια και τόνισε πως είναι και πρέπει να είναι δυνατές για να τον νικήσουν.

Επίσης, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε στον αγώνα αυτόν την Νάντια Μπουλέ, την Βασιλική Τσεκούρα, τον Σάββα Πούμπουρα, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Εύα Αντωνοπούλου.

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

H Bασιλική Τσεκούρα, ο Σάββας Πούμπουρας, η Μπέτυ Μαγγίρα και δύο στελέχη της Fitness.

Η Βασιλική, η Εύα Αντωνοπούλου, η Μπέτυ και ο Σάββας

Η Νάντια Μπουλέ

Χορεύτριες από τη σχολή του Πάνου Μεταξόπουλου

Read More

And More