Ποιοί είναι οι επόμενοι που θ ΄αναφωνήσουν… “Ακου τι είπαν, βραδιάτικα”;

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, στις 21:00, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε συνεχίζει τις βραδινές εξορμήσεις. Αυτή τη φορά, στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» καταφθάνει σύσσωμο «Το σόι σου»!

Από τη μια οι Τριανταφυλλέοι, δηλαδή οι Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Παύλος Ορκόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Ευθύμης Ζησάκης και από την άλλη οι Χαμπέοι, δηλαδή οι Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Σόλων Τσούνης και Γωγώ Καρτσάνα, θα κάνουν αυτή την αναμέτρηση οικογενειακή υπόθεση.
Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;
/
Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα, μια φορά την εβδομάδα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha.
«Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»: Γιατί το βράδυ το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.

Read More

And More