Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στην Ελεονώρα την Δευτέρα;

Ολα είναι έτοιμα, ή μάλλον σχεδόν έτοιμα μέχρι την Δευτέρα… Τα ψέματα τελείωσαν και η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για την Ελεονώρα Μελέτη και τη νέα της εκπομπή , “Μελέτησέ το”. Η Ελεονώρα είναι πανέτοιμη για ακόμα μία χρονιά να πέσει στην μάχη της τηλεθέασης και του ανταγωνισμού.

Φέτος έχει προσπαθήσει να ανανεωθεί για τα καλά, αλλάζοντας ελαφρώς θεματολογία – δεν θα υπάρχει πια στην εκπομπή τόσο μεγάλη εμμονή με το gossip και με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μιας και η εκπομπή θα ακολουθεί ότι τρέχει καθημερινά και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον -, ενώ ριζικές αλλαγές θα υπάρξουν στο πλατό και στο στήσιμό της. Αλλαγές οι οποίες όπως θα παρατηρήσατε τόσες ημέρες έφτασαν μέχρι και τον τίτλο της εκπομπής.

Μάλιστα, σήμερα η Ελεονώρα έκανε και την πρώτη πρόβα της μαζί με τον πιστό αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη και τους συνεργάτες της.Ξεκούραστη, ανανεωμένη, χαρούμενη και γεμάτη ενθουσιασμό για το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Ελεονώρα, με τις οδηγίες του Θέμη πήρε τη θέση της στο πλατό, ενώ ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος «τσεκάρει» τις θέσεις για τις κάμερες.

Το νέο σκηνικό θα έχει στυλ μοντέρνο – pop. Στο πλατό θα δούμε το newsdesk, όπου η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της, που θα εναλλάσσονται, μέσω tablets θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις και για όλα τα επίκαιρα θέματα της εκπομπής.

Στον λευκό καναπέ, η Ελεονώρα θα υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της ενώ από ένα ειδικό stand, θα παρουσιάζει διάφορα θέματα και θα κάνει ζωντανές συνδέσεις.

Οσο δε για το ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της σεζόν; Καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η Έλλη Κοκκίνου θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της Ελεονώρας. Η διάθεση της παρουσιάστριας είναι φέτος πολύ «παιχνιδιάρικη» και έχει σχεδιάσει να υποβάλει τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε ξεκαρδιστικές διαδικασίες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύντροφο του, ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, τον επικείμενο γάμο τους και με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για το μωρό τους, που το περιμένουν σε 2 περίπου μήνες.

Τέλος, μια εμφάνιση – έκπληξη θα κάνει στην εκπομπή, για να ευχηθεί στην Ελεονώρα «καλή τηλεοπτική σεζόν», ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

Read More

And More