Ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας και της Ν. Θεοδωρίδου;

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής το νυχτερινό κέντρο ”Βοτανικός” με μια μεγάλη και επιτυχή πρεμιέρα που πραγματοποίησε!

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα θα συναντά επί σκηνής για τον φετινό χειμώνα την Νατάσσα Θεοδωρίδου, μια καλλιτέχνιδα με επίσης ιδιαίτερη φωνή, χαρίζοντας στους θαμώνες βραδιές με μοναδικές ερμηνείες.

Οι δυο ξεχωριστές αυτές τραγουδίστριες, έχοντας στο πλευρό τους, τον επίσης ταλαντούχο Παναγιώτη Πετράκη, ξεσήκωσαν το βράδυ της Παρασκευής όσους έδωσαν το ”παρών” και τους παρέσυραν σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια σταθμούς του αστείρευτου ελληνικού ρεπερτορίου.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την Μαρινέλλα και την Νατάσα επί σκηνής, αλλά και ανθρώπους της showbiz που τις απολάμβαναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσά τους η Ζέτα Δούκα, η Έλενα Παπαρίζου, η Νικολέττα Καρρά και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Δες φωτογραφίες του TLIFE από τη βραδιά:

Η Έλενα Παπαρίζου

Η Νικολέττα Καρρά με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Η Ζέτα Δούκα με τον Θανάση Τσαλταμπάση

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματός τους έχει αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής ενώ την μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις έχουν κάνει οι μαέστροι Γιώργος Νιάρχος και Θανάσης Βήχος.

Δες το βίντεο που ανέβασαν στο youtube με αφορμή αυτή τη συνεργασία:

Read More

And More