Ποιος αποχώρησε απο το “Dancing with the stars” ;

Τι κι αν τις προηγούμενες Κυριακές για να δουν τα ματάκια τους 10άρι έπρεπε να κάνουν …τάμα ; Αυτή την Κυριακή ,η επιτροπή του “Dancing with the stars” είπε να κάνει την έκπληξη και να αφήσει στην άκρη τις… τσιγκουνιές ! Αποτέλεσμα; Τα 10άρια έπεσαν βροχή στο σόου του ΑΝΤ1 !

Ε, ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι, πολλοί ήταν αυτοί που αρίστευσαν και όχι ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν η … “θέλω να είμαι πάντα τέλεια και πάντα πρώτη” , Ευγενία Μανωλίδου. Για την ακρίβεια μάλιστα, αυτή η Κυριακή δεν της πήγε καθόλου, αφού παρουσίασε την χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσε να κάνει, απο την αρχή της εκπομπής. Συγνώμη, αλλά μάλλον τα …βου-ντου των φαν της Ματθίλδης Μαγγίρα, μάλλον έπιασαν τόπο.

Οι αριστούχοι τηλε-χορευτές ήταν : η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης ,αλλά και ο Σάββας Πούμπουρας. Και παρά το γεγονός πως ο Σάββας ήταν ένας απο τους αριστούχους, τελικά εκείνος ήταν αυτός που …εξοστρακίστηκε απο το σόου. Ναι, ο Σάββας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ,έχοντας αντίπαλο τον Μιχάλη Ζαμπίδη και δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη! Αλλωστε, κανείς δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον Μιχάλη …παγκοσμίως ,ο Σάββας θα έκανε την ανατροπή;

Read More

And More