Ποιος αποχώρησε από το “Dancing” ;

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, οι γυναίκες ήταν εκείνες που κατά την διάρκεια του “Dancing with the stars” απ ΄ότι έδειξαν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, βρέθηκαν στο στόχαστρο των τηλεθεατών ! Ναι, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, οι τηλεθεατές μίλησαν με την ψήφο τους και αποφάσισαν να εξοστρακίσουν από το παιχνίδι ακόμα μία γυναικεία παρουσία.

Μετά ,λοιπόν, την αποχώρηση της Μαρίας Τσουρή την περασμένη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα την έξοδο του “Dancing” είδε η Νατάσα Καλογρίδη. Η Νατάσα έκατσε στον… πάγκο μαζί με την Ναταλία Δραγούμη και τελικά αυτή ήταν που μετά από απαίτηση του κόσμου, αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του χορού !

Φυσικά, πρέπει να πούμε, πως και με την απουσία του Γιώργου Γερολυμάτου – ο οποίος λόγω κάποιων συναυλιών του στο εξωτερικό δεν μπορούσε αυτή την εβδομάδα να εμφανιστεί στο σόου – ανακατεύτηκε για τα καλά η τράπουλα των αποχωρήσεων και το παιχνίδι παίχτηκε με διαφορετικούς όρους.

Και σας το λέω αυτό, γιατί δεν ξέρουμε αν ο τραγουδιστής εμφανιζόταν και αυτή την Κυριακή στο live και όλα τα ζευγάρια παρουσίαζαν κανονικά τις χορογραφίες τους, πως θα διομορφωνόταν το σκηνικό της αποχώρησης.

Ισως αυτός να ήταν και ο λόγος που η Νατάσα “στράβωσε” τόσο πολύ με την αποχώρησή της ! Μόλις άκουσε ότι φεύγει, μόλις και μετά βίας συγκρατήθηκε και το έπαιξε… ψύχραιμη !

Read More

And More