Ποιος είναι ο Ματέο Παντζόπουλος

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, από μικρός βρισκόταν στο επίκεντρο της κοσμικής Αθήνας. Και αυτό γιατί προέρχεται από την οικογένεια ενός από τους ιδρυτές της εταιρείας ζυμαρικών ¨ΜΙSΚΟ¨ από τη μεριά της μητέρας του.

Από παιδί , είχε συνηθήσει την καλή ζωή, αλλά η συμπεριφορά του σε τίποτα δε θύμιζε άλλα πλουσιόπαιδα.

Παρά τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του, ο Μάκης όταν τελείωσε το Λύκειο αντί να πάει σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού για να σπουδάσει , έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών,ενώ πήρε το πτυχίο με άριστα. Αργότερα αποφάσισε πως ήθελε να ζήσει τη μεγάλη ζωή και ανήσυχο πνευμά καθώς ήταν, επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές του στα Οικονομικά, στη Νέα Υόρκη.

Εκεί θα ζήσει τα πιο ξέφρενα χρόνια της ζωής του, με πάρτι μέχρι το πρωί, αλλά είναι και η περίοδος που θα ζήσει το μεγάλο έρωτα με τη Δωροθέα Μερκούρη. Αυτός είναι και ο λόγος που το Μάκης γίνεται Mateo.

Oι δυο τους έζησαν ένα παθιασμένο ειδύλλιο που κράτησε 5 χρόνια και όσοι ξέρουν τον επιχειρηματία λένε πως η Δωροθέα ήταν η μόνη γυναίκα που έμεινε στο πλευρό του τόσο καιρό. Συνήθως οι σχέσεις του Μάκη κρατούσαν λίγους μήνες.

Μετά το χωρισμό τους και την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη ο Μάκης γυρίζει στην Ελλάδα και συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια του στη Πάρο, μέχρι που μαθαίνει οτι πουλιέται ένα οικόπεδο στην Άνδρο, απ΄όπου είναι και η καταγωγή του.

Τότε είναι που του μπαίνει η ιδέα να δημιουργήσει τη πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα, που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και ολοκλήρωσε πριν πέντε χρόνια.

Όσοι τον γνωρίζουν από μικρό. μιλούν για έναν πανέξυπνο άντρα, με θετική σκέψη που του αρέσει να περνάει καλά .Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ζει έντονα την κάθε στιγμή της ζωής του…

Read More

And More