Ποιος είναι ο μυστηριώδης μανιώδης καπνιστής;

Η Lady Gaga έχει alter ego. Και μάλιστα το δικό της Alter Ego είναι γένους αρσενικού και ονομάζεται Jo Calderone. Αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε στο twitter η εκκεντιρκή τραγουδίστρια, για να δώσει μια γεύση από το νεό της single You & I μέσα από το τελευταίο της album Born This Way. Στο εξώφυλλό του ντύθηκε άνδρας και μας… ξανασυστήνεται!

Με μαύρο μαλλί α λα Elvis Presley και ένα τσιγάρο στο στόμα η Lady Gaga ποζάρει στο φακό δίνοντας την… αρσενική της πλευρά. Το νέο single θα έχει εξώφυλλο αυτή τη φωτογραφία. Όπως ανακοίνωσε και στο twitter το video clip για το νέο της promotion θα είναι και το χιλιοστό post της στο twitter…

Σύμφωνα όμως με την dailymail δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ο Jo στο προσκήνιο. Η ανδρική φύση της Lady Gaga είχε εμφανιστεί και πάλι τον περασμένο Ιούνιο, αφού πόζαρε με αυτό τον τρόπο και για φωτογράφηση στο Λονδίνο με τον φωτογράφο Nick Night. Στη συνέχεια και με τα ανδρικά της ρούχα εμφανίστηκε στο editorial του ανδρικού περιοδικού μόδας Vogue Hommes της Ιαπωνίας.

Read More

And More